Διήμερο σεμινάριο μεταποίησης τροφής
με θέμα την παρασκευή γλυκών του κουταλιού, λικέρ και μαρμελάδων
από φρούτα και λαχανικά εποχής (εσπεριδοειδή, αχλάδι, μήλο, καρότο,
πατάτα, παντζάρι!)
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί
17 και 18 Μαρτίου, 11:00 με 19:00
στο χώρο της Νέας Γουινέας
Ανατολίου 3, Αγ. Αρτέμιος (Παγκράτι)- <μ> Αγ. Ιωάννης
Κόστος συμμετοχής:30 ευρώ (συνεισφορά συζητήσιμη για όποιον θεωρεί πως το
ποσό ξεπερνά τις οικονομικές του δυνατότητες)
για επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής: neaguinea@riseup.net
προωθήστε ελεύθερα
Νέα Γουινέα - Για την αυτοδιαχείριση της καθημερινής μας ζωής
www.neaguinea.org
με θέμα την παρασκευή γλυκών του κουταλιού, λικέρ και μαρμελάδων
από φρούτα και λαχανικά εποχής (εσπεριδοειδή, αχλάδι, μήλο, καρότο,
πατάτα, παντζάρι!)
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί
17 και 18 Μαρτίου, 11:00 με 19:00
στο χώρο της Νέας Γουινέας
Ανατολίου 3, Αγ. Αρτέμιος (Παγκράτι)- <μ> Αγ. Ιωάννης
Κόστος συμμετοχής:30 ευρώ (συνεισφορά συζητήσιμη για όποιον θεωρεί πως το
ποσό ξεπερνά τις οικονομικές του δυνατότητες)
για επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής: neaguinea@riseup.net
προωθήστε ελεύθερα
Νέα Γουινέα - Για την αυτοδιαχείριση της καθημερινής μας ζωής
www.neaguinea.org
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου