Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Να μην περάσει η καθαριότητα των Δήμων στους ιδιώτες !

Είναι εξαιρετικά σημαντικό την Πέμπτη 30/12, 2μμ να είμαστε όλοι και όλες στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Πανεπιστημίου δίπλα στο REX.

Θα πραγματοποιηθεί η τρίτη προσπάθεια του ΕΣΔΚΝΑ να συνέλθει σε σώμα για να παραχωρήσει στον Μπόμπολα την διαχείριση των απορριμάτων της Αττικής για 25 χρόνια. Μετά από τις δύο αποτυχημένες συνεδριάσεις του ΕΣΔΚΝΑ, αυτή τη φορά δεν χρειάζεται απαρτία για να πάρει απόφαση. Άρα το μπλοκάρισμα της διαδικασίας δεν είναι συμβολικό αλλά ουσιαστικό.



Τονίζουμε ότι:

· O EΣΔΚΝΑ δεν θα υπάρχει από 1/1/2011 λόγω Καλλικράτη και παρ' όλα αυτά επιμένει να πάρει την απόφαση εξυπηρέτησης του μεγαλορεγολάβου χωρία να διαθέτει πλέον ουσιαστική νομιμοποίηση.

· Όσα συμβαίνουν στην Κερατεά αποτελούν επεισόδιο της ίδιας ιστορία με τον ίδιο εργολάβο που αγνοώντας αποφάσεις δικαστηρίων και αρχαιολογίας, συνεπικουρούμενος από τα ΜΑΤ, τα κανάλια και την κυβέρνηση προσπαθεί να καταλάβει τον χώρο.

Τα σωματεία εργαζομένων στους ΟΤΑ και τον ΕΣΔΚΝΑ, μαζί και πολλές δημοτικές κινήσεις καλούν για την Πέμπτη.

Ας είμαστε όλοι και όλες εκεί!

Η ασυδοσία συμφερόντων-Κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσει. Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες και πάλι τις μπίζνες των μεγαλοεργολάβων.
Αλληλεγγύη στον λαό της Κερατέας και του Γραμματικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: