Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Νέα επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης-Υμηττού

Την Κυριακή 16 Μάρτη στις 7.00 το απόγευμα, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης Υμηττού δέχτηκαν επίθεση από τους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους . 


Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη πολιτική εκδήλωση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ», που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, έριξαν τρεις κροτίδες και αυγά στα τζάμια των γραφείων χωρίς να προκαλέσουν, ευτυχώς, ιδιαίτερα προβλήματα.
Η επίθεση αυτή που γίνεται και πάλι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, 10 μήνες μετά  από την προηγούμενη επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς που σχεδόν ολοκληρωτικά κατέστρεψαν την πρόσοψη των γραφείων, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.


Φαίνεται ότι η παρουσία και η δράση του ΣΥΡΙΖΑ, στη Δάφνη και τον Υμηττό ενοχλεί κάποιους…
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι προτάσεις μας, οι ιδέες μας, οι δράσεις μας θα συνεχίσουν να είναι δυναμικές μπροστά στη λαίλαπα καταστροφής που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει επιβάλλει. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για την κατάργηση των μνημονίων και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής.
Γιατί οι ιδέες και οι προτάσεις  μας δεν μπορούν να πνιγούν από τέτοιες ενέργειες.
Γιατί ο ΛΑΟΣ δεν μπορεί ν’ ανεχτεί άλλο τις επιλογές της κυβέρνησης και της τρόικας.
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: