Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

«Κατασκευή γκαράζ στην Γυμναστική Ακαδημία» εισηγείται η Δημοτική Κοινότητα Δάφνης

GIMNASTIKI AKADIMIA 1_Από το ιστολόγιο Νέα & Ειδήσεις Δήμου Δάφνης Υμηττού (σημειωτέον ότι -σύμφωνα με τα πρακτικά- την κατασκευή του γκαράζ υπερψήφισαν και οι κοινοτικοί σύμβουλοι των Πολιτών σε Κίνηση!):

Η κατασκευή γκαράζ στον χώρο της Γυμναστικής Ακαδημία, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην πρόταση έργων και δράσεων του Επιχειρησιακού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017 του Δήμου Δάφνης Υμηττού, που κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης, κατά την συνεδρίασή του την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Χωρίς να γνωρίζουμε το σκεπτικό της εν λόγω πρότασης, αναρωτιόμαστε σε τι αλήθεια μπορεί να ωφελήσει την περιοχή μας ένα τέτοιο έργο; Στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάδειξη της πόλης μας, στην εξυπηρέτηση των δημοτών ; Ενώ είμαστε βέβαιοι ότι εάν οι δημότες ερωτηθούμε για τα προβλήματα της περιοχής μας, κανείς δεν θα αναφέρει την ανάγκη κατασκευής γκαράζ στην Γυμναστική Ακαδημία. Σήμερα μάλιστα που οι τρέχουσες συγκυρίες έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα την περιοχή μας, μετατρέποντας τους δύο μεγάλους εμπορικούς δρόμους του παρελθόντος, την Λεωφ. Βουλιαγμένης και την Λεωφ. Ηλιουπόλεως, σε ένα «νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων οικημάτων».


Την αξιοποίηση του οικοδομικού τετραγώνου 172 που περικλείεται από τις οδούς Ιωνίων Νήσων – Γιάννη Ρίτσου – Εθνικής Αντιστάσεως – Δημ. Καραολή, στο οποίο μπορεί να κατασκευαστεί τριόροφο κτίριο με στόχο την λειτουργία του ως εντευκτήριο νεολαίας, αίθουσα επιτραπέζιων πνευματικών παιχνιδιών, αίθουσα κομπιούτερ, προβολές διδακτικές, ιστορικές κλπ.  προτείνει μεταξύ άλλων το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: