Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΚΔΑΠ) ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ; / 2



Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ στον Δήμο Υμηττού, δηλώνοντας ότι το συνυπογράγουμε καθώς και ότι είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα και τα αιτήματά τους. Κύριε Δήμαρχε,
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Συνδημότες, Συνδημότισσες

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Αυγούστου 2008 έδινε προσωρινή λύση στο θέμα λειτουργίας του ΚΔΑΠ και κατά συνέπεια στο δικό μας εργασιακό ζήτημα.
Η νέα όμως προθεσμία υποβολής αιτήσεων του προγράμματος ΕΣΠΑ του Ο.Ε.Ε. καθώς και η πρόσφατη υπογραφή των συμβάσεων μας με προθεσμία απο 1-9-08 έως 15-10-08, ακυρώνει την θετική για όλους απόφαση, της 27ης Αυγούστου 2008.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το ΚΔΑΠ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ για το διάστημα : 16-10-08 έως 15-11-08 που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποτελεσμάτων του Ο.Ε.Ε.
Έτσι τα παιδιά που ήδη έχουν εγκριθεί απο Ο.Ε.Ε. και πρέπει να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, δεν έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν, απο τις 15-10-08 και μετά. Το ίδιο ισχύει και για τα παλιότερα μέλη του ΚΔΑΠ, τα οποία αποκλείονται απο την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, για τα οποία υπάρχει ήδη δέσμευση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Αυγούστου.
Όσον αφορά την δική μας σχέση εργασίας, διακόπτεται απο τις 15-10-08 μολονότι δεν έχει δοθεί οριστική λύση για το θέμα του ΚΔΑΠ. Στο σημείο αυτό σας υπενθυμίζουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση και την εγκύκλιο του υφυπουργού κ. Νάκου, της 1ης Σεπτεμβρίου 2008 σύμφωνα με την οποία οι υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το προσωπικό που απασχολήθηκε στα προγράμματα του Γ΄ΚΠΣ και οι οποίες έληξαν 31-8-08, θα ανανεωθούν για ένα έτος, απο 1-9-08 έως 31-8-09.
Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε πως η απόφαση του Δ.Σ της 27ης Αυγούστου 2008 είχε σκοπό να καλύψει και να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα,

ΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ :
* Την συνέχιση λειτουργίας του ΚΔΑΠ ως μόνιμης δομής
κοινωνικής και πολιτισμικής μέριμνας του Δήμου μας.
* Την άμεση εξασφάλιση της εργασιακής μας σχέσης με μονιμότητα
των θέσεών μας για σταθερή - ουσιαστική - απρόσκοπτη άσκηση
του εκπαιδευτικού μας λειτουργήματος.

Οι Εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ
Δήμου Υμηττούκαι εδώ το υπόλοιπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: