Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Ένα πεζούλι ... έκανε φτερά !

Από φίλο του ιστολογίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη καταγγελία με σκοπό να διερευνήσουμε το θέμα και να επανέλθουμε:

... Μα θα μου πείτε: Είναι δυνατόν ; Κι όμως είναι !
Το ιστορικό : Εδώ και χρόνια επί της οδού Στρατονίκης και μάλιστα στο κομμάτι που είναι πεζοδρομημένο πίσω ακριβώς από το  Δημαρχείο Υμηττού και δίπλα από την είσοδο του ΕΟΠΠΥ μέχρι πριν από 3- 4 εβδομάδες υπήρξε ένα καλαίσθητο πεζουλάκι.
 
Σ΄αυτό να κάθονται έχω δει συχνά  α) σχεδόν χαράματα τους εργάτες του Δήμου να πίνουν τον καφέ και να κάνουν το τσιγάρο τους λίγο πριν αρχίσουν τη δουλειά, β) συνταξιούχους και ανήμπορους δημότες Δάφνης/ Υμηττού να περιμένουν πρωί - πρωί να έρθουν οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ, γ) γριούλες ερχόμενες με τα κορότσια από τη Λαϊκή όταν αυτή γίνεται επί της οδού Ελευθερωτών και δ)  τα βραδάκια νεαρά ζευγαράκια να κουβεντιάζουν ,να χαϊδεύονται και να φιλιούνται ( Τι πιο φυσιολογικό, αλήθεια!). ΄Ολα αυτά τα ...ανεπίτρεπτα και "ανήθικα" φαίνεται πως ήταν η αιτία και με απόφαση της Δημοτικής Αρχής ξηλώθηκε το πεζουλάκι. Ερωτάται η Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος προσωπικά: Με ποιο σκεπτικό οδηγήθηκε στη λήψη αυτής της απαράδεκτης απόφασης που είχε ως απότέλεσμα το ξήλωμα ενός πεζουλιού το οποίο αν μη τι άλλο αποδεδειγμένα ήταν χρήσιμο. Αντίθετα από τα καμιά 10ριά που είναι απλωμένα επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, με εξαίρεση αυτό που βρίσκεται στη στάση του 212, δεν 'έχω δει ακόμα άνθρωπο να κάθεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: