Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες κατά Κουτσούκου από εργαζόμενους ΕΒΟ - ΠΥΡΚΑΛ στην Πάτρα


Ένταση προκλήθηκε χθες στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο» ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και συγκεντρωμένου εργαζομένους στην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ Αιγίου. Οι εργαζόμενοι θέλησαν να μπουν στον χώρο της εκδήλωσης που πραγματοποιείται παρουσία του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Κουτσούκου, όμως οι αστυνομικοί τους απώθησαν.


Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια αλλά μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε. Στο μεταξύ συνάντηση με τους συνδικαλιστές της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ Αιγίου είχε ο υφυπουργός Εργασίας οποίος ήρθε στην για να μιλήσει σε εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που διεξάγεται στο ξενοδοχείο.

Εκεί τον περίμεναν οι εργαζόμενοι της Αμυντικής Βιομηχανίας του Αιγίου, αλλά και εργαζόμενοι από άλλα συνδικάτα όπως αυτό των εργατών της Ολυμπίας Οδού, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο υφυπουργός Εργασίας αμέσως μόλις έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης προσεγγίστηκε από τους εργαζόμενους και είχε ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί τους, δήλωσε ωστόσο αναρμόδιος για το μέλλον του εργοστασίου. Υποσχέθηκε πάντως πως θα επιδιώξει κοινή συνάντηση όλων των εμπλεκομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: