Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Οι Υμηττιώτες λένε ΟΧΙ στην συνένωση και ζητούν Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ζούμε σε έναν ιστορικό Δήμο που αποτελεί μια όαση στην τσιμεντοποιημένη Αττική. Ο Δήμος μας δεν βαρύνεται με χρέη, ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια (διαχειριστική επάρκεια, πιστοποιήσεις) ώστε να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον, ένα μέλλον που διεκδικούμε όμως, να το ορίζουμε εμείς οι δημότες του. Δεν μπορεί καμιά μεταρρύθμιση να αγνοεί τη βούληση και την συναίνεση των πολιτών που αφορά άμεσα.»

Από τη Διακήρυξη της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας

Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Συμπολίτευση και την Αντιπολίτευση, μέλη και στελέχη μαζικών φορέων της πόλης, δημότες και κάτοικοι του Δήμου Υμηττού, συγκρότησαν ήδη επιτροπή με τίτλο Ανοιχτή Πρωτοβουλία Υμηττιωτών κατά της Συνένωσης και στόχο, την διατήρηση της αυτοτελούς και αυτόνομης αυτοδιοικητικής μορφής του Δήμου.

Ήδη σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από μέρους της Επιτροπής σε ευρύτατο πληθυσμιακό δείγμα στον Υμηττό (600 άτομα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC 1, 2 &3 Φεβρουαρίου), δύο στους τρεις δημότες, επιθυμούν την αυτονομία του Δήμου και τοποθετούνται κατά της συνένωσης.

Η Επιτροπή έχει συγκεντρώσει σε λιγότερο από εβδομάδα, ήδη πάνω από δύο χιλιάδες υπογραφές από δημότες που επιθυμούν την αυτονομία του Δήμου Υμηττού και την διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφανθεί ο ίδιος ο πληθυσμός για την τύχη του.

Μέλη της Επιτροπής και Δημοτικοί Σύμβουλοι θα έχουν τις προσεχείς ημέρες συναντήσεις με βουλευτές, δημάρχους και κομματικά στελέχη, προκειμένου να θέσουν υπόψιν, τους τα αιτήματα των πολιτών του Δήμου Υμηττού.

Δικτυακός Τόπος: www.Ymittos.org



ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Γιάννης Κάλτσας τηλ. 6972 534475,
Παρασκευή Γερολυμάτου τηλ. 6944 931490
Κώστας Σαμάντης τηλ. 6973 017969
info@ymittos.org



Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Υμηττιωτών αποτελείται από τους :

Δημήτρης Αργιανάς, πρώην Δήμαρχος, επικεφαλής Δημ. Παράταξης, Κων/νος Αργιανάς, δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Βγόντζας, δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Κωστάκης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Δημ. Παράταξης, Μενέλεαος Κρούσος, δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Τσαμπρούνης, δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Καραχάλιος, δημοτικός σύμβουλος,

Γιάννης Βασάλος, Παρασκευή Γερολυμάτου, Ανδρέας Γεωργιάδης, Αθηνά Δεληκωνσταντίνου, Αθανάσιος Ζεύκης, Γιάννης Κάλτσας, Παναγιώτης Καλογεράκος, Παρασκευάς Καρασούλος, Μιχάλης Κεφάλας, Όλια Λούμου, Γιώργος Μπόκαρης, Παύλος Παπαδόπουλος, Αμαλία Πετρόλια, Γιώργος Πετρόλιας, Κώστας Σαμάντης, Ελευθερία Σαχίνογλου, Δέσποινα Σιούτη, Πέλη Σταθούλη, Κώστας Τσιμπούκογλου, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Υμηττού, Δήμητρα Φωτίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: