Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Βόλος: Πολίτες «προσέφεραν» στέγη σε άστεγους

Όπως δημοσιεύει ο «Ταχυδρόμος»:
Δέκα άστεγοι πολίτες του Δήμου Βόλου βρήκαν τις τελευταίες μέρες στέγη μετά από προσφορές που έγιναν από συμπολίτες μας. Εκεί όπου η ανεργία και οι δόσεις των δανείων τούς είχαν καταστρέψει και τους είχαν στερήσει το δικαίωμα να κάνουν όνειρα για τη ζωή τους και για τα παιδιά τους, οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν καταμεσής του χειμώνα ένα κεραμίδι για να προφυλαχθούν οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους από το δριμύ ψύχος και παράλληλα να πάρουν κουράγιο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Οι άστεγοι που βρήκαν ένα σπίτι για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους είναι: μία 27χρονη με το μόλις τεσσάρων ετών παιδί της, μία τετραμελής οικογένεια με τους δύο γονείς και τα δύο τους παιδιά ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών, καθώς και τέσσερα μεμονωμένα άτομα και ειδικότερα ένας 54χρονος, ένας 65χρονος, ένας 52χρονος και ένας 50χρονος.

Τα σπίτια που δόθηκαν προκειμένου να στεγαστούν οι άστεγοι της πόλης είναι σε διάφορες περιοχές του Βόλου, της Αγριάς κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: