Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δ. Πετρουπόλεως: Ομαδική δικαίωση-δικαστικό «ανάχωμα» στις διακοπές ρεύματος

STOP έβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με έκδοση προσωρινή διαταγής, στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους όσοι δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Η απόφαση αυτή ήρθε κατόπιν ομαδικής προσφυγής 173 κατοίκων καθώς και της δημοτικής Αρχής Πετρουπόλεως.



Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε την περασμένη Τετάρτη και απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των εναγόντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης, μέχρι 30/04/2012.

«H Διοίκηση του Δήμου, στηριγμένη στο μαζικό λαϊκό κίνημα, αντιτάχτηκε και έτσι θα συνεχίσει να κάνει, σε κάθε μέτρο που υποβαθμίζει τη ζωή του λαού της Πετρούπολης. Έγκαιρα, άνοιξε το διάλογο με τους κατοίκους κα τους φορείς της πόλης για το άδικο και εκβιαστικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Κάλεσε το λαό της Πετρούπολης να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και τις απειλές που καθημερινά διαμηνύει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να μην κόψουν σε κανέναν το ρεύμα. Είναι καιρός, ο λαός της Πετρούπολης να δείξει πιο αποφασιστικά την οργανωμένη δύναμή του και την αλληλεγγύη του ο ένας προς τον άλλο. Να περάσει στην αντεπίθεση», σημειώνουν σε σχετική τους ανακοίνωση ο δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς και η διοίκηση του δήμου.

aftodioikisi gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: