Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο μας !!


Σαν την λερναία Ύδρα ξεφυτρώνουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Δέν προλαβαίνει να κατέβει μία και μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα καινούργια εγκαθίσταται!!

Πιό συγκεκριμένα, ύστερα από μακροχρόνιους αγώνες των κατοίκων της περιοχής και με δικαστικές αποφάσεις που τους δικαίωναν, έπρεπε να κινητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή ώστε να έρθει αποτέλεσμα. Η κεραία λοιπόν της Μάκρης 20 (η πρώτη κεραία που εγκαταστάθηκε στον Δήμο Υμηττού) απομακρύνθηκε, δίνοντας την αίσθηση της δικαίωσης στους κατοίκους.

Δυστυχώς μέσα σε λίγες ημέρες η WIND αγνοώντας νόμους και τοπική κοινωνία προχώρησε σε εκ νέου εγκατάσταση και μάλιστα 50 μέτρα πιο κάτω, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 48.
Γνωρίζουμε ότι οι επιτροπές κατοίκων εχουν να αντιμετωπίσουν τα χρήματα των εταιρίων , τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους τους και τους λίγους πρόθυμους Υμηττιώτες να ξεπουληθούν σε αυτούς.

Ας γνωρίζουν όμως και αυτοί ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τους αγώνες και την αποφασιστικότητα των επιτροπών κατοίκων, την βούλησή μας να υπερασπίσουμε την υγεία μας απέναντι στα κέρδη τους.
Μέχρι να φύγουν οι κεραίες από τις γειτονιές
ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: